Інсайдери розкрили нові подробиці про iPhone 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі продовжують з’являтися подробиці про лінійку iPhone 13. Цього разу стало відомо про те, що майбутні моделі iPhone 13 будуть постачатися з модемом Snapdragon X60 5G.

Нагадаємо, нещодавно випущені моделі iPhone 12 від Apple постачаються з модемом Qualcomm Snapdragon X55, який створений за 7-нм техпроцесом. Модем X60 5G виготовляється з використанням 5-нм вузла Samsung, тому він повинен забезпечувати поліпшену продуктивність акумулятора.

Завдяки цьому рішенню моделі iPhone 13 зможуть агрегувати дані 5G одночасно з діапазонів mmWave і Sub-6 ГГц, щоб досягти оптимального поєднання високої швидкості бездротової передачі даних і покриття мережі з малою затримкою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Попередні звіти показали, що моделі iPhone 13 Pro і 13 Pro Max будуть підтримувати частоту оновлення 120 Гц і отримають дисплеї LTPO від Samsung, які можуть динамічно перемикати частоту оновлення від 1 Гц до 120 Гц в залежності від типу контенту на екрані — це також допоможе подовжити термін служби акумулятора.

Моделі Pro в прийдешньої лінійці iPhone будуть постачатися з об’ємом пам’яті 1 ТБ. Поки невідомо, чи планує компанія збільшити об’єм пам’яті базової моделі, яка в даний час складає 128 Гб.

Також в Мережі ходять чутки, що прийдешні моделі iPhone 13 отримають меншу виїмку у верхній частині дисплея і сканер відбитків пальців на дисплеї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.