На зібранні акціонерів Apple Тім Кук пообіцяв презентувати принципово новий iPhone в 2021 році

Чутки про революційний iPhone 13 стають дедалі більш виправданими. Сьогодні закордонні ЗМІ повідомили, що під час онлайн-зібрання акціонерів компанії Apple Тім Кук виступив з приголомшливою заявою, пообіцявши презентувати принципово новий смартфон та реалізувати безліч інновацій. Китайське видання Mydrivers, посилаючись на власні джерела, повідомляє, що Тім Кук не став конкретизувати, про які саме інновації йде мова.

Експерти вважають, що насамперед Apple нарешті докорінно змінить концепцію дизайну смартфона. Починаючи с 2017 року ми бачили iPhone з так званими «чубчиками». По сучасним міркам це досить велика панель для розміщення розмовного динаміка та фронтальної камери, яка значно обмежує екранний простір.

Вже після презентації iPhone 12, в мережі стали ширитися чутки стосовно того, що Apple вже почала тестувати прототип смартфона нового покоління. iPhone 13 запропонує користувачам повноекранний дизайн. Однак деякі джерела повідомляють, що Apple планує зробити невеличкий отвір в екрані, а повністю від нього компанія відмовиться не раніше 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.