Висока швидкість 5G та довготривала автономність: нові подробиці iPhone 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно випущені моделі iPhone 12 від Apple поставляються з модемом Qualcomm Snapdragon X55, і тепер, згідно з останнім звітом інсайдеров, майбутній флагман отримає 5G-чіпи Snapdragon X60 5G. Зверніть увагу, що компанія Qualcomm вже анонсувала модем Snapdragon X65 5G, але схоже, що Apple не буде використовувати найновішу модель, можливо, щоб знизити вартість. Модем X60 5G виготовлений з використанням 5-нм вузла Samsung, він повинен забезпечувати поліпшену продуктивність акумулятора.

Завдяки цьому апаратному рішенню моделі iPhone 13 також зможуть агрегувати дані 5G одночасно з діапазонів mmWave і суб-6 ГГц, щоб досягти оптимального поєднання високої швидкості бездротової передачі даних і покриття мережі з малою затримкою.

Попередні звіти показали, що моделі iPhone 13 Pro і 13 Pro Max будуть підтримувати частоту оновлення зображення 120 Гц, і компанія буде використовувати панелі LTPO від Samsung, які можуть динамічно перемикати частоту оновлення від 1 Гц до 120 Гц в залежності від типу контенту на екрані.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.