ZTE демонструє прототип смартфона з підекранною камерою другого покоління

Сьогодні компанія ZTE виступала на форуме MWC 2021, продемонструвавши робочий прототип смартфона з оновленою фронтальною камерою під дисплеєм.

Mobile World Congress – це великий захід, куди приїжджають технологічні гіганти, щоб продемонструвати свої нові та інноваційні технології. На даний момент різні компанії оголосили про свої досягнення в таких напрямках, як: 5G, штучний інтелект, розумний будинок, розумні подорожі та інші інновації. ZTE також провела конференцію на заході і представила свою технологію камери під дисплеєм другого покоління. Першим пристроєм з дисплеєм нового типу став Axon 20 5G, випущений в минулому році.

З тих пір компанія внесла поліпшення в нову технологію відображення, одним з основних апгрейдів стала щільність пікселів. У той час як перша ітерація дебютувала з щільністю пікселів 200ppi, панель дисплея другого покоління має щільність пікселів 400ppi. Іншими словами, екран зможе відображати більш різкі і чіткі зображення. Крім того, компанія також націлена на забезпечення більш стабільного відображення на головному екрані. Також збільшилася частота оновлення зображення до 120 Гц.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.