Дизайн Google Pixel 5a показали на якісних рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google ще не представила середньобюджетний смартфон Pixel 4a, але авторитетний інсайдер OnLeaks вже опублікував якісні рендери із зображенням апарату. Крім особливостей дизайну, інформатор розкрив і деякі технічні характеристики майбутньої новинки.

Судячи з представлених зображеннях, зовні Google Pixel 5a нагадує попередника – широка нижня рамка екрану і виріз для селф-модуля в верхньому лівому кутку. При цьому на відміну від Pixel 4a, квадратний блок тильною камери включає не один, а два сенсора. Імовірно це будуть 12-мегапіксельний основний датчик і допоміжний на 16 Мп зі надширококутною оптикою.

За даними інсайдера, гаджет оснастять 6,2-дюймовим OLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD +. На задній кришці пристрою розміститься сканер відбитків пальців. Смартфон також отримає 3,5-мм аудіороз’єм і стереодинаміки. Розміри корпусу апарату складуть 146,3 х 68,6 х 8,8 мм.

З чуток, реліз Google Pixel 5a відбудеться в серпні поточного року, одночасно з виходом першої стабільної збірки ОС Android 12.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.