Блогер показав розпакування складного Huawei Mate X2 на відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром після презентації гнучкого смартфона Huawei Mate X2 автор YouTube-каналу CREATOR STUDIO опублікував відеоролик з розпакуванням новинки. Блогер не тільки показав вміст коробки, але і продемонстрував флагман в роботі.

Huawei не стала дотримуватися трендів на скорочення комплектації нових гаджетів. Так, в упаковці з Mate X2, крім смартфона, знаходяться зарядний пристрій, провідні навушники USB Type-C і навіть захисний чохол. Останній оснащений спеціальною підставкою, що дозволяє встановлювати апарат на столі як в розкритому, так і складеному стані.

У відеоролику гаджет представлений з усіх боків. Блогер зробив акцент на різній товщині частин смартфона – половина з додатковим екраном не тільки тонше, але і звужується до бічної грані до 4,4 мм. Зазор між обома частинами корпусу практично відсутня, але складка на великому екрані не утворюється.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автор відео також показав Mate X2 у включеному стані, перевіривши зручність екранної клавіатури, редагування фотографій, а також запустивши перегляд відео і двоекранного режиму. Huawei Mate X2 надійде в продаж в Китаї вже в кінці цього тижня за ціною від $ 2784 в залежності від конфігурації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.