Нова версія MIUI приносить проблеми у WhatsApp

Китайська компанія Xiaomi продовжує переводити свою фірмову оболонку MIUI 12 на актуальну версію операційної системи Android 11 і вже ряд пристроїв Xiaomi, Redmi і Poco отримали таке оновлення.

Однак, як це часто буває, не обійшлося і без різних проблем.

Так, власники смартфонів виробника стали скаржитися на те, що з оновленням до свіжих прошивок MIUI 12.1.1, 12.1.2, 12.1.3, заснованих на Android 11, «зіпсувалися» повідомлення від мессенжера WhatsApp. Зокрема, йдеться про те, що повідомлення WhatsApp НЕ групуються в одне, яке можна розгорнути, а йдуть списком, що дуже незручно. Крім того, імена контактів і назви чатів перемішуються з випадковими квадратними зображеннями чорного кольору.

 

 

Спливаючі вікна з повідомленнями WhatsApp, м’яко кажучи, сміховинні, особливо після поновлення до MIUI 12.1.2 Poco X2, все змішується.

Іноді замість повідомлення із зображенням профілю друга я отримую квадратне зображення, і все повідомлення виглядає дивно.

Цілком можливо, що повідомлення насправді не працюють у всіх встановлених на пристрої додатках, а не тільки в WhatsApp, але для підтвердження цього поки немає достатніх доказів, так як стабільні збірки на Android 11 тільки починають виходити для глобальних версій смартфонів Xiaomi, Redmi і Poco.

Подібні помилки в фірмовому інтерфейсі MIUI, хоча і досить дратівливі, неминучі, але з найближчими оновленнями вони повинні бути вирішені розробниками.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.