Китайці купують новий флагман Redmi наосліп

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi відкрила в Китаї передзамовлення на ще не випущений і навіть не анонсований новий флагманський смартфон бренду Redmi. Модель Redmi K40 виставлена в інтернет-магазині Xiaomi Mall і в маркетплейсе JD.com.

Користувачі поки не знають, як буде виглядати цей смартфон і якими технічними характеристиками він володіє. Ціни теж не оголошені, пропонується лише зарезервувати новинку, щоб отримати її в числі перших. На сторінці замовлення показаний лише фрагмент дизайну, на якому видно камеру і позначений зворотний відлік до презентації новинки. Очікується, що крім Redmi K40 компанія Xiaomi представить поліпшену версію цієї моделі з приставкою Pro.

Повноцінний анонс Redmi K40 і Redmi K40 Pro відбудеться 25 лютого. З чуток, у цих смартфонів будуть OLED-екрани виробництва Samsung з рекордно маленьким вирізом для фронтальної камери, потрійна основна камера, модуль Wi-Fi 6 і топовий процесор Qualcomm Snapdragon 888. На міжнародному ринку за межами Китаю ці моделі, швидше за все, будуть продаватися під брендом Poco.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.