Камерофон OPPO Find X3 з процесором Snapdragon 870 пройшов тестування на Geekbench

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За останніми даними, вчора на GeekBench з’явилася нова модель OPPO (PEDM00). Згідно з інформацією інсайдера DigitalChatStation, цей пристрій є флагманом OPPO Find X3 нового покоління. Хоча в прототипі використовується звичайний sm8250, в кінцевому пристрої буде встановлено процесор Snapdragon 870 з тактовою частотою 3,19 ГГц.

Варто зазначити, що через низьку тактову частоту чіпа прототипу флагмана, поточний результат еквівалентний тесту Find X2 (чіп Snapdragon 865). Однак з оновленням процесора до SD870 продуктивність буде краще. В останньому звіті стверджується, що Find X3 буде не тільки використовувати дисплей QHD + 120 Гц, але також буде підтримувати надшвидку зарядку 65 Вт та отримає датчик камери IMX766.

OPPO також не ставитиме високу ціну на цей пристрій, незважаючи на використання Snapdragon 870. Цей конкретний чіпсет виступає в якості «економічної» альтернативи Snapdragon 888. Звичайно, він досить дорогий, як для чіпсета середнього рівня, але все ж дешевше топової флагманської платформи. Новий процесор в основному представляє собою розігнаний Snapdragon 865+, але замість того, щоб називати його Snapdragon 865++, Qualcomm вирішила дати йому назву Snapdragon 870. Така апаратна комплектація дозволяє компаніям знизити ціну на деякі телефони без шкоди для продуктивності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.