Дуже якісні зображення та відео з демонстрацією iPhone 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У минулому році Apple вирішила випустити чотири моделі iPhone 12. Схоже, що американський виробник смартфонів розгорне аналогічну стратегію в 2021 році: iPhone 13 mini і iPhone 13 та дві моделі Pro – iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max. Перш ніж Apple представить серію iPhone 13 (або серію iPhone 12s), сплине досить багато часу, але вже відомо чимало деталей про нову серію смартфонів. Очікується, що у iPhone 13 Pro буде новий екран і поліпшена камера. Apple також може впровадити Touch ID під дисплеєм в цьому році.

Дизайн вже оновився в минулому році, кути краю та плоскі бокові елементи корпусу, швидше за все, також будуть характерні для нових моделей 2021 року. Згідно з останніми чутками, Apple представить як мінімум одну модель з ще однією помітною зміною в дизайні. Одна з моделей iPhone 13 буде безпортовою, відповідно не матиме з’єднання Lightning. Таким чином, буде підтримуватися тільки бездротова зарядка. Це зроблено для підняття рівня продажів Apple MagSafe.

Відштовхуючись від усіх чуток, графічний дизайнер Technizo Concept, співпрацюючи з LetsGoDigital, зробив серію 3D-рендерів iPhone 13 Pro. Тому кожен має змогу побачити, як саме буде виглядати новий флагман Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.