Компанія Apple запатентувала дисплей для iPhone з рекордною частотою оновлення зображення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оскільки більшість виробників смартфонів в даний час намагаються запропонувати дисплеї з більш високою частотою оновлення, схоже, що Apple також планує приєднатися не відставати від конкурентів. Технологічний гігант з Купертіно подав заявку на патент на дисплей iPhone з функцією регулювання частоти оновлення.

У документах, опублікованих Управлінням по патентам і товарним знакам США (через патентне право Apple), описаний дисплей iPhone, який при включеному режимі високої частоти може оновлювати контент в два, три або навіть чотири рази бистріше в порівнянні з номінальними показниками. Частота оновлення зображення може бути змінена з 60 Гц до 120 Гц, 180 Гц і 240 ГЦ автоматично. Всі сучасні моделі iPhone мають частоту оновлення 60 Гц, але iPad Pro з технологією ProMotion має змінну частоту оновлення до 120 Гц.

Раніше ходили чутки, що Apple iPhone 12 буде мати частоту оновлення 120 Гц, але цей інсайд не виправдався. Однак схоже, що існує велика ймовірність того, що моделі лінійки смартфонів iPhone 13 матимуть дисплей ProMotion.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.