Інсайдери: Apple готує складаний iPhone до 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple веде розробку складного айфона. Про це повідомляє MacRumors з посиланням на звіт дослідницької компанії Omdia. Смартфон отримає OLED-екран c підсумкової діагоналлю в 7,3-7,6 дюйма, який буде працювати разом з Apple Pencil.

Такий формат буде близький до iPad mini. Але ось тільки його заміною складаний айфон навряд чи стане – швидше за все, різниця у вартості цих двох пристроїв виявиться надто вже великий.

Про смартфон поки відомо не дуже багато. Раніше повідомлялося, що Foxconn успішно протестував шарнірний механізм, розроблений Apple. Дисплей, судячи з усього, Apple буде закуповувати у Samsung, про що повідомляв відомий інсайдер Ice Universe.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але тут варто додати ложечку скепсису: різні інсайдери діляться сильно відрізняється інформацією. Наприклад, Марк Гурман з Bloomberg місяць тому заявив, що Apple дійсно веде розробку складаються айфона, але вона знаходиться на ранній стадії і поки далі тестування дисплея не зайшла. В кінцевому підсумку компанія може взагалі відмовитися від випуску такого смартфона або може випустити його через кілька років розробок.

Навпаки, тайванське видання Economic Daily News повідомляє, що пристрій вже пройшло випробування всередині компанії. За форматом один із зразків схожий на Samsung Galaxy Z Flip. Але чекати його раніше кінця 2022 роки не варто.

Тому на даний момент важко говорити про майбутнє такого айфона. Звичайно, цікаво потримати цей пристрій в руках, але чи вдасться це зробити через пару років, покаже лише час.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.