OPPO запатентувала смартфон з незвичайною камерою-слайдером

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інженери OPPO запропонували ще одну оригінальну конструкцію фронтальної камери смартфона. У новому патенті компанії описується механізм слайдера, здатного істотно урізноманітнити композиції і ракурси при зйомці селфі.

В патентної документації OPPO описується механізм рухомої фронтальної камери, модуль якої встановлений на мініатюрну лінійну направляючу. За задумом розробників, користувач зможе програмно регулювати положення об’єктива щодо влаштування і тим сам самим змінювати ракурс і кут зйомки.

Примітно, що виріз під фронтальну камеру зроблений практично на всю ширину фронтальної панелі смартфона. У документі наголошується, що користувач зможе робити знімки не тільки анфас, а й полуанфас і в профіль, переміщаючи об’єктив в крайнє праве або ліве положення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також в патенті описується варіант використання подібного модуля в якості елемента основної камери. Завдяки такому рішенню користувачі зможуть отримати доступ до якісної і плавною панорамної зйомки. Поки невідомо, чи планує OPPO насправді уявити смартфон з подібним рішенням: зараз гаджет з рухомою фронтальною камерою існує лише на папері.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.