iPhone 13 отримає важливу функцію з Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий ютубер EverythingApplePro разом з інсайдером Максом Вейнбахом прикинули, яким буде новий айфон. Виявляється, є кілька важливих нововведень, почасти підрізаних у Android-смартфонів.

Судячи з усього, все нові айфони отримають діючу дисплей – екран буде горіти завжди. На ньому будуть відображатися час і заряд акумулятора. Подібна фіча з’явилася в Apple Watch в 2019 році і доступна з п’ятого покоління годин.

З точки зору розвитку ринку смартфонів в цьому немає нічого нового. Функція Always On Display була ще в Samsung Galaxy S7. А взагалі, схожа фіча існувала ще півтора десятиліття тому – час та іншу довідкову інформацію на заблокований дисплей міг виводити ваш кнопковий телефон.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також Apple думає над тим, щоб додати в свіжі пристрою сильніші магніти. Вони дозволять зарядці і аксесуарам MagSafe міцніше триматися на задній стінці смартфона.

Ще iPhone 13 повинен отримати новий режим зйомки відео з розмитим фоном – поки мало що зрозуміло, але повинно вийти красиво. Здається, покоління смартфонів Apple 2021 року і правда буде мало чим відрізнятися від серії iPhone 12, тому всі нововведення будуть мінорними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.