iPhone 13 Pro отримає 120-Гц дисплей, нову текстуру панелі і функцію запису відео з розмиванням фону

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний інсайдер Макс Вайнбах спільно з YouTube-блогером Філіпом Коро розкрили деякі подробиці про майбутні смартфони Apple iPhone 13, які вийдуть восени 2021 році.

За словами Вайнбаха, деякі смартфони серії iPhone 13 отримають технологію LTPO, необхідну для роботи функції постійно включеного дисплея. Крім того, iPhone 13 Pro і 13 Pro Max будуть оснащені технологією ProMotion з частотою оновлення до 120 Гц, як в iPad Pro.

Вайнбах пояснив, що функція Always-On Display отримає мінімальні можливості налаштування. Дизайн, який він бачив, в основному виглядає як затемнений екран блокування. Годинники і заряд акумулятора видно завжди. Повідомлення відображаються за допомогою значків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У ролику Корою також розповів, що майбутні смартфони Apple збережуть дизайн серії iPhone 12, але матова задня панель iPhone 13 Pro буде злегка «вдосконалена». Очікується, що нові Pro-гаджети отримають більш чіпку текстуровану задню панель.

Одним з важливих нововведень в iPhone 13 стане покращений надширококутний об’єктив, який зможе захоплювати більше світла для зйомки в умовах низької освітленості.

Іншим цікавим поліпшенням камери в iPhone 13 стане зйомка відео в портретному режимі з ефектом боке (розмиття заднього фону). Над цією функцією Apple працює досить довгий час. За словами блогера, вона дозволить записувати портретне відео і змінювати глибину різкості при редагуванні.

Крім цього, iPhone 13 отримають більш потужні магніти MagSafe, а самі смартфони зможуть перемикатися в «режим астрофотографії» при виявленні зірок або місяця.

У своєму ролику автор каналу EverythingApplePro також заявив, що анонс пошукових трекерів AirTags відбудеться в березні або квітні, а майбутні Apple Watch Series 7 не отримають функцію моніторингу глюкози в крові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.