Найпопулярніший смартфон Redmi серед українців знову впав в ціні

Йдеться. звичайно що про Redmi Note 8 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Покупка смартфону – досить непроста справа. Потрібно врахувати всі за і проти, адже з кожним роком на ринку з’являється все більше цікавих пропозицій. Процесори стають потужнішими, росте кількість пам’яті, а камери вже давно замінили звичні мильниці. Ще більш вражаючі успіхи демонструють флагмани, що радують своїх власників 144 герцовими матрицями.

На жаль, до покупців середнього сегменту апаратів все це поки не дійшло, але це не означає, що вибрати нема з чого, адже існують оптимальні моделі, які пропонують потужний процесор, сучасну камеру і великий яскравий дисплей. Все це абсолютно позбавлене компромісів, а головне: є майже в будь-якому.

Одним з найбільш оптимальних смартфонів вже довгий час залишається Redmi Note 8 Pro. Зовсім нещодавно його цінник в офіційних рітейлерів Xiaomi в Україні впав до позначки 6 999 гривень, проти попередніх 7 699 гривень. Неясно, скільки триватиме нова пропозиція в авторизованих ритейлерів, а значить багато наших читачів можуть просто не встигнути отримати знижку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, Redmi Note 8 Pro оснащений процесором Helio G90T від MediaTek. Він забезпечує високий рівень швидкодії і відноситься до енергоефективних чіпів. Також покупця може зацікавити дисплей, виконаний за стандартом IPS розміром 6.53 дюйма. Усередині встановлений акумулятор на 4500 мАг з швидкою зарядкою. Камера тут 64 Мп, що порадує навіть найвибагливіших любителів фотографії. Є NFC, популярні інтерфейси і всі необхідні датчики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.