Минулорічний флагманський iPhone рекордно подешевшав

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Йдеться про найменшу модель – iPhone 12 mini, його вартість в українських магазинах впала до позначки в 25 499 тисяч гривень, згідно пошукової системи Google в усіх авторизованих продавців компанії.

Згідно інформації із «Google пошук», базова версія моделі смартфона американської корпорації Apple – iPhone 12 mini – з об’ємом пам’яті 64 гігабайт стала доступна до замовлення за 25 499 гривень, однак в неофіційній роздробі цінник знизився ще більше, так найменша вартість, яку можна знайти в Україні складає — 23 233,49 гривень.

Згідно багатьох аналітичних компаній – “Попит на такий маленький смартфон виявився занадто низьким, тому магазини швидко почали знижувати ціни”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

5,4-дюймовий смартфон виявився найбільш компактним телефоном бренду в актуальній лінійці, яка була презентована в жовтні минулого 2020 року.

Найближчий конкурент цього смартфона в модельній лінійці виробника – iPhone 12. Він відрізняється наявністю 6,1-дюймового дисплея і збільшеною автономністю. Вартість базового варіанту цього пристрою з пам’яттю в 64 гігабайти становить 28 999 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.