Названо топ-7 найкращих бюджетних смартфонів за лютий 2021 року

Якщо співвідношення ціни і якості – ваш головний пріоритет при виборі нового смартфона, то цей список кращих бюджетних смартфонів зможе допомогти вам здійснити правильний вибір і зробити вдалу покупку. Так як тут зібрані кращі, але відносно недорогі смартфони від Xiaomi , Oppo, Realme і інших брендів.

1. Xiaomi Poco X3 NFC

Xiaomi Poco X3 не ідеальний. Велика батарея робить його громіздким, назва – виходить за рамки розуміння, а фірмова оболонка MIUI 12 залишає бажати кращого, але це не заважає цьому смартфону бути неймовірно гарним бюджетним пропозицією.

2. Realme 7

Не дивлячись на те, що Realme 7 зараз не займає вершину цього списку кращих бюджетних смартфонів, він страшенно близький до цього. Смартфон має прекрасний дизайн, працює досить швидко і оснащений великим IPS дисплеєм з частотою 90 Гц.

3. Realme 6

Хоча цей смартфон, можливо, і знайшов собі заміну в випущеного оновленні у вигляді Realme 7, все ж Realme 6 як і раніше залишається одним з кращих бюджетних смартфонів на ринку.

Він має невеликий за сучасними мірками розмір, втім, як і у його приймача, до того ж, вам буде складно знайти дисплей з частотою оновлення 90 Гц в цій ціновій категорії серед смартфонів конкуруючих брендів.

4. Oppo A9 2020

Oppo A9 2020 – це бюджетний смартфон, якому вдається досягти успіху в багатьох аспектах – з привабливим дизайном, 48-мегапіксельним основним сенсором в четирехмодульная системі камер і батареєю високої ємності на 5000 мАг, яка затьмарює навіть деякі з найдорожчих смартфонів на ринку.

5. Xiaomi Redmi Note 9

Якщо у вас обмежений бюджет, Redmi Note 9 – це фантастичний смартфон за невеликі гроші. Він ставить галочки у багатьох технологічних пунктик, і хоча цей смартфон не бездоганний – ви не можете посперечатися з тим, наскільки корисний функціонал він пропонує.

6. Xiaomi Redmi 9

Redmi 9 вважається одним з кращих бюджетних смартфонів компанії Xiaomi, завдяки великій батареї і чотирьохмодульної системи камер – це саме те, що ви не очікуєте побачити в смартфоні за такою низькою ціною.

7. Samsung Galaxy M31

Пробираючись до верхніх позиціях списку кращих бюджетних смартфонів, Samsung Galaxy M31 являє вам чудовий OLED -дисплей з роздільною здатністю Full HD , але також не розчаровує і своєю системою камер, а найголовніше, що може найбільше вразити в смартфоні – це великий акумулятор ємністю 6000 мАг.

Пишіть в коментарях, які бюджетні смартфони зможуть похвалитися не тільки своєю невисокою вартістю, але і пристойним корисним функціоналом?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.