Інсайдери розкрили основні характеристики смартфона Samsung Galaxy S21 FE

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У минулому році Samsung випустила Galaxy S20 FE і повернула ажіотаж до моделей Fan Edition флагманської серії. У той час в звітах говорилося, що компанія планує відмовитися від «Lite» і в майбутньому випускати більше «FE». Підтверджуючи це, в свіжому звіті Sammobile йдеться про те, що південнокорейський гігант вже працює над Galaxy S21 FE.

Телефон Samsung з номером моделі SM-G990B знаходиться в розробці. У звіті говориться, що це може бути наступна модель FE в 2021 році, тобто Samsung Galaxy S21 FE. Пристрої Samsung зазвичай мають різні номери моделей для одного пристрою, оскільки кожен з них відноситься до конкретного регіону. Наприклад, у Galaxy S20 FE є SM-G78xx, де x залежить від регіону. Наприклад. SM-G780F (Індія), G7810 (Китай). Отже, цей G990B може бути лише одним з таких варіантів Galaxy S21 FE. Хоча G990 знаходиться серед варіантів LTE-смартфонів з номером моделі G780, ми не впевнені, чи отримає Galaxy S21 FE 5G-версію.

Далі в звіті говориться, що пристрій буде доступний в чотирьох кольорах: сірому або сріблястому, рожевому, фіолетовому і білому. Це на один варіант менше, ніж у попередника. Новинка буде працювати під управлінням операційної системи Android 11. Samsung Galaxy S21 FE дебютує в двох конфігураціях флеш-пам’яті – 128 ГБ та 256 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.