Якісні зображення Xiaomi Mi Mix 4 з підекранною камерою

Екран буде оснащений однаково крихітними рамками зі всіх чотирьох сторін

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька днів тому компанія Xiaomi офіційно оголосила, що в цьому році вона офіційно випустить новий смартфон лінійки Mi Mix, який вийде під можливою назвою Xiaomi Mi Mix 4.

Тепер же в Мережі з’явилися якісні рендери Xiaomi Mi Mix 4, демонструють лицьову частину смартфона. Екран буде оснащений однаково крихітними рамками зі всіх чотирьох сторін. При цьому ніяких отворів або вирізів на фронтальній панелі не видно.

Компанія Xiaomi в минулому році представила технологію підекранной камери, яка, як очікується, дебютує саме в Xiaomi Mi Mix 4. Він повинен стати першим комерційним смартфоном компанії з подекрной фронтальною камерою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з офіційною заявою, Xiaomi розробила технологію камери під екраном третього покоління ще в серпні минулого року, а в цьому році має розпочатися масове виробництво смартфонів.

Також з’явилися новини про те, що в Xiaomi Mi Mix 4 будуть використовуватися екранні панелі, надані вітчизняними постачальниками. Основним постачальником є ​​China Star Optoelectronics, дочірня компанія TCL.

Смартфон має бути оснащений однокристальною системою Qualcomm Snapdragon 888, підтримкою швидкої зарядки і флагманської камерою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.