Xiaomi розширила список смартфонів, які отримають MIUI 12.5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi представила днями фірмову оболонку MIUI 12.5 для міжнародного ринку. Під час анонсу вона назвала досить короткий список смартфонів, які отримають оболонку в першу і другу чергу. Тепер цей список розширений.

Спочатку Xiaomi обіцяла наступне: в першу чергу MIUI 12.5 стане доступна для смартфонів Xiaomi Mi 10T, Xiaomi Mi 10T Pro, Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 10 Pro і Xiaomi Mi 11, а в другу – Xiaomi Mi 10 Lite 5G, Xiaomi Mi 10T Lite , Xiaomi Mi Note 10 і 10 Pro, Xiaomi Mi Note 10 Lite, Redmi Note 9T, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9S, Redmi Note 9, Redmi Note 8 Pro і Redmi 9.

Тепер же до списку другої черги приєдналися Poco F2 Pro і Poco X3 NFC. Таким чином, тепер в список входять 18 моделей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, Xiaomi не відмовляється оновлювати і інші смартфони. За словами виробника, «пристрої що залишилися будуть оновлені пізніше». Однак станеться це не скоро. Навіть смартфони «першої черги» почнуть отримувати стабільні прошивки MIUI 12.5 тільки в ближче до літа – в кінці 2 кварталу 2021 року.

Як було виявлено після анонса, міжнародна MIUI 12.5 відрізняється від китайської в гіршу сторону. При виході за межі Китаю MIUI 12.5 втратила енергоефективність і частина функціональності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.