Представлено неймовірний Meizu M6s, що увібрав в себе безліч нових для компанії рішень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Meizu тільки що представила смартфон M6s. Незважаючи на позиціонування, апарат коштує всього 155 доларів за молодшу версію, це досить знаковий для Meizu пристрій.

По-перше, це перший повноекранний смартфон компанії. По-друге, це перший смартфон Meizu, позбавлений кнопки mBack з моменту появи цієї самої кнопки. Ми вже бачили повноекранні моделі Huawei, у яких кнопка під екраном була збережена. Можливо, Meizu вартувало вчинити так само, адже багато хто любить апарати цього бренду в тому числі і завдяки зручності цього органу управління. Щоправда, замість фізичної кнопки створили віртуальну під назвою Super mBack, яка підтримує всі звичні жести. Сканер відбитків пальців при цьому переїхав на бічну грань, як у моделей Sony раніше.

Meizu M6s оцінили в 155 доларів

Як би там не було, по-третє, це перший за кілька років смартфон Meizu, заснований на платформі Exynos. Ну і, по-четверте, ця сама платформа якщо і не була розроблена спеціально для Meizu, то принаймні раніше ніде не зустрічалася, навіть в смартфонах самої Samsung.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Отже, новинка отримала дисплей діагоналлю 5,7 дюйма роздільною здатністю 1440 х 720 пікселів. В основі апарату лежить SoC Exynos 7872. В її конфігурацію входять два процесорних ядра Cortex-A73, чотири Cortex-A53 і GPU Mali-G71 MP3. Однокристальна система випускається по 14-нанометровій технології, так що повинна бути досить енергоефективною.

Meizu M6s оцінили в 155 доларів

Оперативної пам’яті в пристрої 3 ГБ, а флеш-пам’яті – 32 або 64 ГБ. Камера має розширення 16 Мп. Ймовірно, це якийсь новий для Meizu модуль (проведений Samsung). Максимальна діафрагма становить F / 2.0. Фронтальна заснована на восьмимегапіксельному датчику. Акумулятор характеризується ємністю 3000 мАг і підтримує технологію швидкої зарядки. Також можна відзначити наявність порту USB-C і металевий корпус. Крім того, Meizu представила технологію One Mind, яка повинна відповідати за оптимізацію продуктивності і енергоспоживання.

Новинка надійде в продаж 19 січня. Доступно чотири кольори: чорний, сріблястий, золотий і синій. Вартість складає 155 або 185 доларів залежно від обсягу пам’яті.

Джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.