Представлено неймовірний Meizu M6s, що увібрав в себе безліч нових для компанії рішень

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Meizu тільки що представила смартфон M6s. Незважаючи на позиціонування, апарат коштує всього 155 доларів за молодшу версію, це досить знаковий для Meizu пристрій.

Реклама

По-перше, це перший повноекранний смартфон компанії. По-друге, це перший смартфон Meizu, позбавлений кнопки mBack з моменту появи цієї самої кнопки. Ми вже бачили повноекранні моделі Huawei, у яких кнопка під екраном була збережена. Можливо, Meizu вартувало вчинити так само, адже багато хто любить апарати цього бренду в тому числі і завдяки зручності цього органу управління. Щоправда, замість фізичної кнопки створили віртуальну під назвою Super mBack, яка підтримує всі звичні жести. Сканер відбитків пальців при цьому переїхав на бічну грань, як у моделей Sony раніше.

Meizu M6s оцінили в 155 доларів

Як би там не було, по-третє, це перший за кілька років смартфон Meizu, заснований на платформі Exynos. Ну і, по-четверте, ця сама платформа якщо і не була розроблена спеціально для Meizu, то принаймні раніше ніде не зустрічалася, навіть в смартфонах самої Samsung.

Отже, новинка отримала дисплей діагоналлю 5,7 дюйма роздільною здатністю 1440 х 720 пікселів. В основі апарату лежить SoC Exynos 7872. В її конфігурацію входять два процесорних ядра Cortex-A73, чотири Cortex-A53 і GPU Mali-G71 MP3. Однокристальна система випускається по 14-нанометровій технології, так що повинна бути досить енергоефективною.

Meizu M6s оцінили в 155 доларів

Оперативної пам’яті в пристрої 3 ГБ, а флеш-пам’яті – 32 або 64 ГБ. Камера має розширення 16 Мп. Ймовірно, це якийсь новий для Meizu модуль (проведений Samsung). Максимальна діафрагма становить F / 2.0. Фронтальна заснована на восьмимегапіксельному датчику. Акумулятор характеризується ємністю 3000 мАг і підтримує технологію швидкої зарядки. Також можна відзначити наявність порту USB-C і металевий корпус. Крім того, Meizu представила технологію One Mind, яка повинна відповідати за оптимізацію продуктивності і енергоспоживання.

Новинка надійде в продаж 19 січня. Доступно чотири кольори: чорний, сріблястий, золотий і синій. Вартість складає 155 або 185 доларів залежно від обсягу пам’яті.

Джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: