OnePlus придумала ще один спосіб розміщення фронтальної камери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробники смартфонів постійно знаходяться в пошуку оригінальних рішень для розміщення фронтальної камери таким чином, щоб максимально збільшити корисну площу дисплея. Інженери OnePlus запатентували ще один «класичний» варіант установки датчика, але з істотними технологічними поліпшеннями.

Опублікований патент описує варіант розміщення фронтальної камери на рамці дисплея, але, за заявою представників OnePlus, на відміну від смартфонів попередніх поколінь розмір рамки зменшений в кілька разів. Серед переваг такого рішення зазначається невисока вартість у порівнянні з врізаними датчиками, а також відсутність на екрані відволікаючих елементів.

Таким чином, замість вирізу і виїжджаючих модулів компанія пропонує використовувати селф-блок у вигляді дуже тонкої рамки над дисплеєм. На тильній же пристрою, згідно з наданими в патенті ілюстрацій, розміститься класична основна камера, що включає кілька датчиків.

Також в патенті описується використання фізичних кнопок управління і порту USB Type-C. В даний час гаджет існує лише у вигляді креслень на папері. Про плани OnePlus випустити серійну модель подібного смартфона інформації поки немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.