Xiaomi Mi 11 пройшов тест на міцність (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром після презентації глобальної версії Xiaomi Mi11 смартфон потрапив в руки «руйнівника гаджетів» міцності Зака Нельсона. У своєму новому ролику автор YouTube-каналу JerryRigEverything піддав пристрій ряду екстремальних впливів, щоб перевірити його «живучість» – і опинився приємно здивований результатами тестування.

Знявши захисну плівку з екрану гаджета, Нельсон перевірив його стійкість до механічних пошкоджень. Загартоване скло Gorilla Glass Victus покрилося дрібними подряпинами після обробки інструментом з індексом твердості 6 за шкалою Мооса глибокими після контакту з «сімкою». Блогер зазначив, що навіть сильно подряпана область дисплея над сканером відбитків пальців, не заважала йому спрацьовувати, хоча і з невеликим зволіканням.

Після нагрівання запальничкою на AMOLED-матриці все ж залишилося пляма, а ось випробування на вигин гаджет Xiaomi пройшов успішно. Підводячи підсумки тестування, блогер зазначив, що хоча Xiaomi Mi11 дешевше ряду інших Android-флагманів, він має більшість їх функцій. Зокрема, автор каналу зазначив якісне захисне скло на дисплеї, акустику Harman / Kardon, 108-мегапіксельну основну камеру і надійний сканер відбитків пальців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.