Google розкрила характеристики геймерского Black Shark 4 Pro

У базі даних сервісу Google Play Console з’явилася згадка нового смартфона Black Shark, який ще не був представлений виробником. За даними мережевих інформаторів, мова про модель Black Shark 4 Pro: публікація розкрила не тільки кодову назву, а й ключові специфікації геймерского пристрою.

У переліку характеристик зазначено, що гаджет з модельним номером PRS-A0 оснащений 12 ГБ оперативної пам’яті і працює під управлінням операційної системи Android 10. Діагональ дисплея не розкривається, але відомо, що смартфон отримає матрицю з роздільною здатністю 2400х1080 пікселів і співвідношенням сторін 20: 9.

Одним з найбільш спірних моментів, пов’язаних зі смартфоном, стала згадка застарілої мобільної платформи Snapdragon 865. Втім, інформатори впевнені, що в таблиці допущена помилка, і насправді Black Shark 4 Pro отримає флагманський чіп Snapdragon 888.

У документах регулятора TENAA також фігурує ще одна версія смартфона – KSR-A0. На думку інсайдерів, їм стане базова модифікація Black Shark 4, яка буде підтримувати швидку 120-ватну зарядку. Дата анонса новинок офіційно поки не оголошена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.