В березні Samsung анонсує новий смартфон за $445. Вже відомі його технічні характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Неанонсований смартфон Samsung Galaxy A52 5G в останні тижні був помічений на різних платформах сертифікації: TENAA, 3C, Bluetooth SIG і Wi-Fi Alliance. Сьогодні стало відомо, що цей пристрій був схвалений американським регулятором FCC. Всі ці дані свідчать про те, що презентація смартфона відбудеться вже найближчим часом. Інсайдери прогнозують, що анонс Samsung Galaxy A52 відбудеться в березні 2021 року.

Останні звіти свідчать про те, що Samsung Galaxy A52 5G має 6,5-дюймовий AMOLED-дисплей з підтримкою FHD+. Датчик фронтальної камери знаходиться в невеличкому отворі в екрані. За продуктивність роботи смартфона відповідає центральний процесор Snapdragon 750G. Очікується, що LTE-версія цього смартфона буде оснащена чіпсетом Snapdragon 720G. Телефон може поставлятися з 8 ГБ оперативної пам’яті і до 128 ГБ флеш-пам’яті.

Galaxy A52 5G отримає квадрокамеру с головним датчиком на 64 МП. Довготривалу автономність забезпечить акумулятор ємністю 4500 мАг з підтримкою зарядки на 15 Вт. Очікується, що він з’явиться в таких кольорах, як Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet і Awesome Blue. Початкова вартість смартфона $445.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.