Компанія Apple вирішила долю iPhone 12 mini

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple розглядає можливість припинення виробництва смартфона iPhone 12 mini. Ця новина з’явилася після повідомлень про низький рівень продажів, що може підштовхнути бренд до зупинки виробництва вже в другій половині цього року.

Згідно зі звітом BusinessInsider, гігант з Купертіно планує припинити випуск свого самого доступного телефону з серії iPhone 12 в другому кварталі 2021 року. Звіт ґрунтується на нещодавньому прогнозі, зробленому JP Morgan Chase, а його аналітик Вільям Янг заявив, що скоригований прогноз стосується як серії iPhone 12, так і серії iPhone нового покоління. Частково рішення про припинення виробництва iPhone 12 mini обґрунтоване запуском лінійки iPhone 13, нові смартфони з’являться у продажі в другій половині 2021 року.

Іншими словами, компанія знизила виробництво iPhone 12 mini з 11 мільйонів до 9 мільйонів. Аналітик додав, що «з огляду на те, що попит на iPhone 12 mini здається слабким, ланцюжок поставок може припинити виробництво телефону в другому кварталі 2021 року». Він також заявив, що прогноз продажів iPhone 12 Pro Max виріс на 11 мільйонів одиниць, на 2 мільйони одиниць для iPhone 12 Pro і на 8 мільйонів для iPhone 11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.