Творець Telegram назвав головну перевагу Android, якої немає в iOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Десятки мільйонів людей люблять Telegram за високу ступінь захисту інформації користувачів, за зручність використання, за стильний зовнішній вигляд, за велику кількість платформ, на яких він доступний, а разом з тим і за ряд інших переваг, якими володіє цей сервіс. 

Він постійно розвивається, стаючи краще з кожним днем ​​до дня. Не так давно в нього додали підтримку відеодзвінків, і це лише початок, тому що у творців даного мессенджера великі плани на його подальший розвиток. Зовсім недавно творець даного меседжер опублікував в своєму Telegram-каналі інформацію про те, яка саме основна і головна перевага операційна система Android має перед iOS.

Як відомо, Павло Дуров є користувачем переважно техніки Apple, використовуючи iPhone в якості мобільного пристрою, а Mac в якості робочої станції. За словами підприємця, найголовніша перевага Android, причому чи не єдине серед усіх значущих, представляє з себе можливість встановлювати на смартфон або планшет будь-які власні додатки у вигляді файлів APK, тоді як власникам гаджетів на iOS доводиться задовольнятися лише можливістю установки будь-якого програмного забезпечення через магазин App Store, тоді як інші канали недоступні. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple в будь-який момент часу може повністю заборонити використання того чи іншого додатка, якщо вона вважатиме це доречним, тому воно перестане запускатися на всіх пристроях під управлінням iOS, запевняє творець Telegram. 

Нічого подібного з Android статися просто не може, так як користувачі мають можливість встановлювати будь-які завантажені звідки-небудь програми у вигляді файлів APK, і точно також їх можна оновлювати до нових версій, не використовуючи при цьому магазин Google Play. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.