Аналітик назвав терміни виходу нового iPhone SE

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У минулому році Apple випустила iPhone SE другого покоління, який виявився вкрай популярним . На тлі такого успіху в Мережі почали з’являтися чутки про його спадкоємця. Втім, нові звіти вказують, що чекати його виходу найближчим часом не варто.

Аналітики запевняють, що половина всіх проданих смартфонів Apple в третьому кварталі попереднього року припала на iPhone SE (2020) і iPhone 11. Логічно, що для збереження динаміки і підтримки попиту варто було б випустити ще одну доступну модель у 2021 році.

За словами аналітика JP Morgan Вільяма Янга, Apple вже займається вибудовуванням ланцюжка поставок для випуску iPhone SE третього покоління, намагаючись зробити модель як можна більш вигідною у фінансовому плані. Однак він запевняє, що реліз цього смартфона відбудеться тільки в наступному році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вільям Янг вважає, що висока популярність iPhone 11 може змусити Apple випустити ще одну доступну модель з таким же дизайном, але точних даних на цей рахунок поки немає. Передбачається, що iPhone SE третього покоління отримає 6,1-дюймовий IPS-дисплей, подвійну основну камеру з двома 12-мегапіксельними сенсорами, процесор A14 Bionic або новіше і сканер відбитків пальців в кнопці включення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.