Новий iPhone SE може вийти в дизайні iPhone 11, але з Touch ID

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо перші два покоління iPhone SE були виконані в класичному, але вже застарілому дизайні з кнопкою Home і великими рамками, то третє може успадкувати зовнішній вигляд від iPhone 11. Принаймні, так вважає аналітик JP Morgan Вільям Янг, який проаналізував ланцюжка поставок.

Наступний iPhone SE, за його даними, отримає 6.1-дюймовий LCD-дисплей і подвійну основну камеру з сенсорами по 12 Мп з оптичною стабілізацією на головному і ширококутним об’єктивом на додатковому. А ось процесор встановлять найпотужніший – 5-нанометровий Apple A14 Bionic, який використовується в останніх айфон, але заради здешевлення компанія відмовиться від 5G-модему.

Розблокувати смартфон можна буде як за допомогою сканера особи Face ID, так і датчика відбитків пальців Touch ID, який нібито вмонтують в кнопку харчування на бічній грані. Його повернення на тлі пандемії і складнощів розблокування в масці приписують і серії iPhone 12s .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Янг вважає, що третій iPhone SE вийде лише в 2022 році. Поки компанія не поспішає купувати у постачальників запчастини для його складання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.