Xiaomi презентує концептуальний смартфон з унікальним екраном-водоспадом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

5 лютого 2021 року компанія Xiaomi почала натякати в різних соціальних мережах, що представить щось нове, інноваційне, надзвичайне. Схоже компанія стримала своє слово, представивши свій перший концептуальний смартфон Quad Curved Waterfall Display, який має зігнутий дисплей з чотирьох сторін.

В своєму офіційному блозі в Твіттері китайський технологічний гігант опублікував постер із зображенням цього концептуального пристрою. Дивлячись на цей смартфон, можна помітити, що пристрій вигнутий з усіх сторін під кутом 88 градусів. Хоча вигнуті кромки не є чимось новим у галузі мобільних телефонів, Xiaomi вперше представила дисплей зігнутий з чотирьох сторін. Іншими словами, перший концептуальний смартфон компанії з чотирикутним зігнутим дисплеєм «водоспадом» дійсно унікальна новинка.

Крім того, виробник смартфонів заявив, що він досяг поверхні з чотирикутним вигином в 88 градусів за рахунок «незліченних досягнень в технологіях вигину скла і ламінування, які дозволили розширити межі дисплея до нескінченності». Xiaomi також додала, що пристрій має цільну конструкцію без портів і його було створено з використанням 46 різних «новаторських» патентів. Примітно, що вигнуті на 88 градусів кромки були раніше в таких пристроях, як Mate 30 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.