У DxOMark оцінили можливості фронтальної камери vivo X51 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці авторитетної лабораторії DxOMark протестували фронтальну камеру флагманського смартфона компанії vivo. Після випробувань були названі як ключові переваги, так і недоліки 32-мегапіксельного модуля.

Фронтальна камера vivo X51 5G представлена ​​32-мегапіксельним сенсором зі світлосилою f / 2.45. За заявою виробника, під оптикою камери з 26-міліметровим фокусною відстанню встановлена ​​матриця розміром 1 / 2,8 дюйма. Максимальна роздільна здатність, в якому гаджет здатний записувати відео, становить 1080p з частотою 30 кадрів в секунду.

У числі головних переваг фронтальної камери vivo X51 5G експерти виділили коректний і швидкий вимір експозиції під час відеозйомки, правильну оцінку кольору шкіри, хорошу деталізацію при високому і середньому рівні освітленості. Смартфон добре справляється з балансом білого і коректно відображає кольорову гамму. При цьому матриця камери не шумить під час відеозйомки.

Не позбавлений ​​фронталки флагмана і недоліків. Датчику не вистачає глибини різкості, а під час зйомки нерідко з’являються артефакти, які виражаються в зсуві насиченості і переважання будь-якого кольору. В портретному режимі не вистачає деталізації боке, а при зйомці відео відчувається недостатній рівень стабілізації.

Сумарно vivo X51 5G набрав 81 бал в рейтингу DxOMark, помітно поступившись флагманським гаджетам конкурентів.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.