Глава Redmi розкрив особливості дизайну нового флагмана

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уже в цьому місяці очікується презентація нових флагманських смартфонів серії Redmi K40. Раніше глава компанії Лю Вейбін назвав зображення пристроїв фейковими і вони не відображають реальний дизайн. Тепер же він натякнув, як апарат буде виглядати.

За словами Лю Вейбіна, в компанії поставили перед собою мету домогтися максимального співвідношення площі екрану до корпусу. Він також розповів, що фронтальна камера буде розташована в отворі по центру дисплея. Більш того, саме цей отвір виявиться найменшим серед всіх, які є в смартфонах. Зараз же в компанії йде голосування з приводу того, як назвати це рішення.

Раніше авторитетний китайський інсайдер писав , що Redmi K40 отримає саме маленький отвір в екрані – його діаметр буде всього 2,8 міліметра. Він також повідомив, що в смартфоні використовують OLED-екран від Samsung, що відрізняється високою яскравістю при мінімальному енергоспоживанні. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що смартфон отримає флагманський процесор Snapdragon 888 і акумулятор ємністю понад 4000 мАг. Ціна новинки буде стартувати з $ 460. З чуток, презентація відбудеться 25 лютого. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.