Подробиці про камери у наступній лінійці iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Восени цього року компанія Apple за традицією випустить кілька нових флагманських смартфонів. Лінійка буде носити назву iPhone 12s або iPhone 13.

Аналітики Barclays Блейн Кертіс і Томас О’Меллі вважають , що камери всіх нових моделей iPhone отримають поліпшені надширококутні датчики з діафрагмою, регульованою аж до f / 1.8 (у лінійки iPhone 12 діафрагма надширококутної камери становить f /2.4). В iPhone 13 Pro, на думку аналітиків, буде використовуватися такий же телеоб’єктив, який зараз встановлюється в iPhone 12 Pro Max (з діафрагмою f / 2.2 і фокусною відстанню 65 мм), а модель iPhone 13 Pro отримає покращений телеоб’єктив.

Ці дані цілком відповідають тому, що говорив в листопаді 2020 року аналітик Мінг-Чі Куо. За його словами, в нових смартфонах Apple будуть сверхширококутний з діафрагмою f / 1.8, але він приписував це поліпшення тільки двом топовим моделям – iPhone 13 Pro і 13 Pro Max.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдери стверджують , що Apple змінить дизайн камери. Вона як і раніше буде розміщуватися в масивному і сильно випираючому блоці, проте об’єктиви будуть закриті не окремо, а загальним склом. Завдяки такому рішенню камеру значно легше очищати від забруднень, адже частинки пилу більше не будуть прилипати до основи захисту об’єктивів. У китайській блогосфері з’явилася фотографія, на якій показано ця відмінність камери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.