Xiaomi випустить оновлену версію Mi 10 на Snapdragon 870

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi явно не поспішає відправляти на спокій торішній флагман Mi10 – ряд китайських ЗМІ і регулятор 3С вже підтвердили прийдешній випуск модифікованої версії смартфона. Головними його відмінностями від попередника стануть більш новий процесор і збільшена потужність блоку живлення з функцією швидкої зарядки.

У базі даних китайського відомства пройшов реєстрацію фірмовий гаджет з кодовим номером M2102J2SC. У переліку характеристик зазначено, що оновлений Mi10, який, за чутками, надійде в продаж з приставкою Enhanced Edition, отримає 33-ватну швидку зарядку. За даними мережевих інформаторів, смартфон буде побудований на базі мобільної платформи Qualcomm Snapdragon 870.

Архітектура нового процесора передбачає одне продуктивне ядро ​​Cortex-A77, розігнане до 3,19 ГГц, три Cortex-A77 з частотою 2,42 ГГц, а також чотири енергоефективних Cortex-A55 (1,8 ГГц). Інші технічні характеристики гаджета залишаться колишніми.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому вартість Xiaomi Mi10 вже була знижена з середини січня 2021 року – базова версія з 8/128 ГБ оцінена компанією в $ 526.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.