Зображення та характеристики трьох нових смартфонів OPPO

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OPPO готується до презентації лінійки смартфонів Find X3, яка складається з трьох моделей: Pro, Neo, Lite. Сьогодні інсайдери опублікували технічні характеристики та перші зображення неанонсованих телефонів. Ця інформація дає змогу оцінити особливості смартфонів та зрозуміти, чим саме вони будуть відрізнятися.

Модуль фронтальної камери знаходиться в лівому верхньому куті дисплея в невеличкому отворі. OPPO Find X3 Pro та NEO отримають екрани з закругленими краями, а Lite-версія буде обладнана плоским дисплеєм. Сьогоднішні зображення смартфонів повністю підтверджують ці припущення інсайдерів. Find X3 Pro – це флагманська модель, яка отримає топовий центральний процесор Snapdragon 888. Смартфон оснащений 6,7-дюймовим AMOLED-дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц. За автономність відповідає акумуляторна батарея на 4500 мАг.

OPPO Find X3 Lite – оновлена версія китайського Reno 5. Технічні характеристики повністю співпадають. Ніяких суттєвих змін не очікується. Специфікації OPPO Find X3 Neo поки що невідомі. Не слід виключати, що це глобальна версія китайського смартфона Reno 5 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.