Генеральний директор Xiaomi натякає на презентацію смартфона серії Mi MIX

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi нещодавно презентувала свій флагманський смартфон Mi 11, однак очікується, що вже найближчим часом відбудеться анонс декілька модифікацій цієї моделі, насамперед Mi 11 Pro. Сьогодні генеральний директор Xiaomi підтвердив, що компанія готується до запуску довгоочікуваного смартфона серії Mi MIX після дворічної перерви. Новинка стане найдорожчим телефоном китайської компанії.

Нещодавно засновник і генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь запитав своїх підписників в соціальній мережі Weibo, чи готові вони купити смартфон вартістю 10 000 юанів і чого вони від нього очікують? У відповідь користувачі заявили, що очікують найвищої якості за таку високу вартість, а також наявності достатніх запасів для покупки телефону. Інсайдери впевнені, що смартфон, про який говорить Лей Цзюнь, – це телефон серії Mi MIX, запуск якого очікується в цьому році. На відміну від смартфона Mi MIX Alpha, це буд не концептуальний телефон. Новинка з’явиться у продажі з цінником від $1500.

Хоча в даний час мало що відомо про смартфон Mi MIX, в звітах інсайдерів сказано, що компанія може обрати складаний форм-фактор.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.