Інсайдер назвав важливу особливість неанонсованого iQOO 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча з дня прем’єри флагманського смартфона iQOO 7 не минуло ще й місяця, інсайдери вже приступили до активного обговорення його наступника – моделі iQOO 9. Так, авторитетний мережевий інформатор Digital Chat Station вже опублікував новий звіт, пов’язаний з автономністю ще не представленого гаджета.

За даними джерела, наступний флагман бренду буде укомплектований здвоєним акумулятором, сумарна ємність осередків якого складе 4400 мАг. При цьому очікується підтримка новинкою технології швидкої зарядки потужністю не менше 100 Вт.

Назвав інформатор і можливу дату релізу смартфона – друга половина 2021 року. У коментарях до посту користувачі відзначили, що заявлена ​​ємність АКБ виглядає злегка сумнівно. З одного боку, її збільшення з 4000 мАг (як у iQOO 7) до 4400 мАг може позитивно позначитися на автономності, з іншого – вага iQOO 7 і так становить 210 грамів, і подальше збільшення маси може зробити використання апарату некомфортним. Представники iQOO публікацію інсайдера не прокоментували.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.