Poco M3 з акумулятором 6000 мАг, 48-мегапіксельною камерою та Snapdragon 662 буде коштувати $150

У вересні минулого року компанія Poco India представила смартфон Poco M2. Сьогодні компанія провела онлайн-презентацію в Індії, щоб анонсувати смартфон Poco M3. Це телефон середнього рівня, оснащений екраном з високим співвідношенням сторін, чіпсетом Snapdragon 662, батареєю ємністю 6000 мАг і 48-мегапіксельними потрійними камерами вартістю $150.

Смартфон обладнаний 6,53-дюймовим екраном з IPS матрицею. Він підтримує частоту оновлення зображення 60 Гц та роздільну здатність Full HD+. Від механічних пошкоджень екран захищає скло Corning Gorilla Glass. Poco M3 працює під управлінням операційної системи Android з програмною оболонкою MIUI 12. 8-мегапіксельна фронтальна камера знаходиться в невеличкому краплевидному отворі.

Модуль основної камери складається з трьох датчиків. Роздільна здатність основного сенсора – 48 МП. Є також пара 2-мегапіксельних камер для макрозйомки і демонстрації глибини сцени. Довготривалу автономність забезпечує акумулятор ємністю 6000 мАг. За продуктивність роботи відповідає центральний процесор Snapdragon 662.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.