Не лише Redmi Note 9 Pro 5G: Xiaomi в 2021 році анонсує ще кілька смартфонів з камерою на 108 МП

Компанія Xiaomi наприкінці минулого року представила світу Redmi Note 9 Pro 5G – який став першим смартфоном суббренду з датчиком камери на 108 МП. Як стало відомо, крім Redmi Note 9 Pro, датчик камери з такою роздільною здатністю невдовзі отримають ще декілька смартфонів компанії.

Подробиці

Про це натякнув генеральний директор Redmi Лю Вейбінг у себе на сторінці в китайській соціальній мережі Weibo. На жаль, невідомо, які саме моделі Redmi це будуть. Можна лише припустити, що апарати середньої цінової категорії оснастять датчиком Samsung ISOCELL HM2, а більш дорожчі пристрої отримають Samsung ISOCELL HM3, який встановлений в флагманському Galaxy S21 Ultra.

Нагадаємо, суббренд Xiaomi зараз готується до презентації лінійки смартфонів Redmi K40. Новинки повинні показати вже цього місяця. Апаратам приписують AMOLED-дисплеї з підвищеною частотою оновлення, кілька камер і різні чіпи. Базова модель отримає процесор MediaTek Dimensity 1 200 , а топова – Qualcomm Snapdragon 888. Поставлятися новинки, як і Xiaomi Mi 11 , будуть в двох версіях: з блоком живлення і без нього.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.