Топ-7 смартфонів із підтримку 5G-мереж

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мережа 5G набирає обертів і незабаром прийде на зміну 4G. Чим же хороша нова мережа? Головна її відмінність, це низька латентність. Дане поняття означає час, який витрачається на відкриття посилання. Мається на увазі момент від натискання на посилання, до її відкриття. Зараз цей параметр дорівнює 20 мс. Саме з такою швидкістю відкриваються сайти. Мережа 5G дозволить скоротити дану цифру до 1 мс. Нову технологію підтримують такі гаджети.

LG V50 ThinQ

Смартфон має 5 камер: 2 передні і 3 задні. Дисплей розміром 6,4 дюйма. Охолодження процесора відбувається завдяки спеціально вбудованої системі охолодження. Акумулятор на 4000 мАг і природно підтримка мережі 5G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Motorola moto z3

Даний смартфон виступає в якості модульного телефону. Сам пристрій не зможе працювати в мережі 5G. Для цього доведеться додатково користуватися мотто-модом 5G. Сам же апарат товщиною 6,75 мм, оснащений OLED дисплеєм на 6 дюймів і батареєю на 3000 мАг. Важливим є те, що покриття телефону водовідштовхувальне. Є можливість розширення пам’яті до 2 Тб. Необхідно лише встановити micrSD. Розмір стандартної пам’яті – 64 Гб.

Samsung Galaxy S10

Він теж підтримує мережу 5G. Батарея телефону має ємність 4500 мАг. Встановлено 3D камера з «живим» фокусом. Загалом же смартфон оснащений 6 камерами: 4 основні і 2 фронтальні. Оперативки – 8 Гб.

Samsung Galaxy Fold

Дана модель представлена ​​в двох модифікаціях. Одна підтримує 4G, а друга – 5G. Смартфон має два дисплея – 4,6 і 7,3 дюйма. Ємність батареї, яка дозволяє заряджати її за допомогою бездротових технологій, становить 4380 мАг.

ZTE Axon 10 Pro

На даний телефон встановлений модем Х50, який і дозволяє користуватися 5G. Однак це не заважає смартфону підтримувати і попередні покоління мережі, такі як 2G, 3G і 4G. Задня камера телефону 48 Мп, селф-об’єктив – 20 Мп.

Huawei Mate X

У складеному стані товщина даного складного телефону – 1,1 см. Розкладений вид зменшує даний параметр до 5,4 мм. У смартфоні встановлено і дві батареї. Загальна їх ємність становить 4500 мАг. Без сумніву, користувач оцінить “спритну” зарядку, за допомогою якої пристрій може заряджати на 85% всього за 30 хвилин.

Huawei Mate 20 X

Підтримка мережі 5G, ємність акумулятора 4200 мАг, а також дисплей 7,2 дюйма роблять цей телефон досить конкурентоспроможними. Крім цього, присутній потрійна настройка камери.

Xiaomi Mi MIX 3

Це перший смартфон даної компанії, що підтримує мережу 5G. Телефон має подвійну камеру на 12 Мп, фронтальну – 24 Мп. Завдяки наявності нічного режиму, фотографії виходять якісними не тільки вдень, але і ввечері і навіть вночі. Дисплей AMOLED. Ємність батареї становить 3200 мАг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.