Всі будуть в захваті від нового Xiaomi Mi Max 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього року смартфон Xiaomi Mi Max 2 отримає наступника. Xiaomi Mi Max 3 буде оснащений величезним дисплеєм, який більше підходить планшету, ніж смартфону. Розмір дисплея, як і деякі технічні характеристики, розсекретили китайські джерела, на які посилається інтернет-портал GizmoChina .

Джерела підтвердили, що Xiaomi Mi Max 3 буде оснащений 6,99-дюймовим дисплеєм із співвідношенням сторін 18: 9. Також він отримає 12-мегапіксельну основну і 5-мегапіксельну фронтальну камери. В основу смартфона ляже процесор Qualcomm Snapdragon 635 або Snapdragon 660. Наступник Xiaomi Mi Max 2 вийде в двох версіях. Одна з них отримає 3 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам’яті, а інша – 4 ГБ ОЗП і вбудований накопичувач на 128 ГБ. Автономну роботу смартфону забезпечить акумуляторна батарея ємністю 5500 мАг з підтримкою швидкої зарядки Qualcomm Quick Charge 3.0. А поставлятися він, швидше за все, буде з мобільною операційною системою Android Nougat і оболонкою MIUI 9 на борту.

З чуток, анонс Xiaomi Mi Max 3 відбудеться в червні. Його вартість стартує з позначки 1699 юанів(приблизно 6 тисяч гривень).

 

Джерело

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.