Xiaomi продовжує інтригувати новим смартфоном Redmi K40

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лу Вейбінг (Lu Weibing), який обіймає посаду президента Xiaomi Group China і генерального директора Redmi, продовжує підігрівати інтерес публіки до  смартфоа Redmi K40.

У свіжій публікації в соціальній мережі Weibo Лу Вейбінг заявив, що Redmi K40 стане володарем «кращого плоского екрану» в 2021 році, підкресливши, що він досягає «від кромки до кромки». А також зробив загадковий натяк, що у компанії «занадто багато» знакових продуктів і вибір буде «болісним». 

Судячи з усього, мова йде про проблему вибору між Xiaomi Mi 11 і Redmi K40. Не менш загадковою виглядає ілюстрація до цієї заяви. 

Декількома днями раніше Лу Вейбінг заявив , що опубліковані в мережі неофіційні рендери Redmi K40 не відповідають дійсності, а справжній Redmi K40 «дуже гарний». Офіційних рендерів або фото Xiaomi і Redmi поки не публікували, лише зображення роздрібних коробок в двох видах – з зарядним пристроєм і без нього.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З відомих нам параметрів Redmi K40 можна згадати SoC Snapdragon 888 або Snapdragon 870 (для молодшої та старшої моделей), екран OLED з частотою оновлення зображення 120 Гц, «найменшу в світі» врізану в екран фронтальну камеру (діаметр отвору 2,8 мм) , ОЗУ LPDDR5 і флеш-пам’ять UFS 3.1. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.