iPhone 13 Pro отримає 1 ТБ флеш-пам’яті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на критику серія iPhone 12 стала однією з найуспішніших в історії Apple. Американський бренд оновив рекорд за кількістю продажів. В четвертому кварталі 2020 року компанія Apple продала більше 90 мільйонів iPhone 12. Наразі вже ведеться активна робота по підготовці до презентації нового покоління. Здається американський технологічний гігант хоче здивувати користувачів.

Відповідно до останнього звіту, Apple може випустити в наступному році iPhone 13 Pro в конфігурації флеш-пам’яті 1 ТБ. Це вдвічі більше, ніж у моделі з максимальним об’ємом пам’яті в поточній лінійці iPhone 12. Apple iPhone XS був першим смартфоном від гіганта з Купертіно з внутрішньою пам’яттю 512 ГБ.

Інсайдери повідомляють, що тільки Pro модель може запропонувати користувачам 1 ТБ флещ-пам’яті. Також не підтверджено, чи планує компанія збільшити об’єм пам’яті базової моделі, яка в даний час становить 128 ГБ. Якщо вірити попереднім повідомленням, то в майбутніх моделях iPhone 13 буде менший «чубчик», що дозволить збільшити екранний простір. Також, за чутками, компанія включила в моделі iPhone 13 підекранний сканер відбитків пальців, а також підтримку Wi-Fi 6E.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.