Лінійка iPhone 12 переманила рекордне число користувачів Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple відзвітувала про результати першого кварталу 2021 фінансового року, що закінчився 26 грудня 2020 року.

Дохід компанії за квартал склав 111,4 млрд доларів, що на 21% більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, встановивши рекорд за всю історію компанії, а чистий прибуток на акцію за квартал склала 1,68 долара, збільшившись на 35%. Міжнародні продажі склали 64% від квартального доходу.

У категоріях iPhone, «електроніка що носиться» і «сервіси» була отримана рекордна в історії компанії прибуток. Лінійка iPhone 12 виявилася більш ніж успішною, забезпечивши не тільки зліт прибули, але і пікову кількість оновлень старих моделей iPhone на нові і переходів користувачів з Android. Найпопулярнішими виявилися моделі iPhone 12 Pro. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Глава корпорації Apple Тім Кук (Tim Cook) зазначив: 

Для Apple цей квартал був би неможливий без невтомної роботи з новаторськими підходами кожного члена команди Apple по всьому світу. Ми раді, що покупці з ентузіазмом прийняли неперевершену лінійку наших передових продуктів, які ми доставили в цей історичний святковий сезон. Ми також зосереджуємося на допомозі співтовариствам, частиною яких є, за допомогою таких зусиль, як наша Ініціатива з расової рівності і справедливості, а також багаторічному зобов’язанням інвестувати 350 мільярдів доларів по всій території Сполучених Штатів ».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.