Представлено доступний смартфон Samsung Galaxy A02

Знахідка для тих, чий бюджет обмежений. Samsung вирішила порадувати шанувальників доступним телефоном. Модель називається Galaxy A02 і тільки анонсована в Таїланді.

Samsung обійшлася без презентації. Пристрій просто з’явився на сайті компанії. Чи вартий Galaxy A02 уваги? Безперечно.

По-перше, оціните батарею. Samsung не поскупилася на акумулятор ємністю 5000 мАг. Такий не розрядиться несподівано (особливо з урахуванням скромної “начинки”).

Виглядає Galaxy A02 непогано. Користувачів чекає 6,5-дюймовий екран з роздільною каплевидним вирізом. Роздільна здатність дисплея – 1600 на 720 пікселів, що відповідає формату HD +.

Що з продуктивністю? Апарат пропонує 4-ядерний процесор MediaTek MT6739W з тактовою частотою до 1,5 ГГц. Чіп доповнений вбудованою графікою PowerVR Rogue GE8100. Для більшості додатків вистачить (за винятком важких ігор).

Об’єм оперативної пам’яті варіюється від 2 до 3 ГБ – в залежності від версії. З накопичувачем аналогічна історія. Базовий варіант оснащений флеш-модулем на 32 ГБ. У топової комплектації можна сподіватися на 64 ГБ.

Також в наявності подвійна тильна камера (13 МП + 2 МП). За Селфі відповідає фронтальний об’єктив на 5 МП. Крім того, заявлена ​​підтримка 4G VoLTE і двох карт SIM.

Працює Galaxy A02 під управлінням Android 10 (з фірмовим інтерфейсом Samsung One UI). Орієнтовна ціна – 100 американських доларів. Продажі почнуться найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.