Нові зображення Xiaomi Mi 11 Pro розкрили його дизайн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще до офіційної презентації флагманського смартфона Xiaomi Mi11 інсайдери активно обговорювали плани китайського виробника електроніки уявити спеціальну версію пристрою з поліпшеними характеристиками. І ось в мережі з’явилися нові зображення поки не анонсованого Mi11 Pro.

На тильній стороні гаджета виразно видно блок основної камери, що включає відразу чотири датчика. На думку інсайдерів, саме така компоновка модуля чекає Xiaomi Mi11 Pro. До слова, конфігурація камери стане ключовою перевагою моделі Pro перед звичайним Mi 11.

На зображенні також видно, що смартфон буде мати 120-кратний зум завдяки наявності перископічного об’єктива. Роздільна здатність датчика складе 50 Мп. Виходячи з минулих інсайдерських звітів, гаджет буде укомплектований 6,81-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 3200х1440 точок і щільністю пікселів до 515 ppi. Очікується, що новинка отримає частоту оновлення екрану в 120 Гц при дискретизації тач-сенсора в 480 Гц. Також флагману приписують підтримку колірної гами DCI-P3.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Працювати Mi11 Pro стане під управлінням платформи Snapdragon 888. Передбачається, що смартфон вийде в конфігурації з 16 ГБ оперативної пам’яті. Крім того, мережеві інформатори не виключають підтримку 120-ватної провідний зарядки і 55-ватної бездротової.

За попередньою інформацією, Mi11 Pro і Mi11 Pro Extreme Edition представлять в лютому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.