Categories: Смартфони

Samsung створила революційний матеріал для корпусу своїх смартфонів

Share
Час читання: 2 хв.

Зараз на ринку можна зустріти мобільні пристрої, корпуси яких виготовлені з найрізноманітніших матеріалів. Це може бути загартоване скло, анодований алюміній, протиударний пластик, кераміка, полікарбонат або навіть шкіра. У кожного з них є свої плюси і мінуси, але схоже, що компанії Samsung вдалося створити революційний матеріал для корпусу своїх смартфонів. Крім того, в майбутньому вона буде використовувати його в своїх смарт-годинах Gear S.

За даними від видання Tmdn, компанія Samsung збирається використовувати створений в 2017 році революційний матеріал в корпусах своїх фірмових мобільних пристроїв. З алюмінієво-магнієвого сплаву, який відомий під фірмовою назвою Metal 12, буде виконаний корпус флагмана Galaxy S10, а також багатьох інших її продуктів. Джерело стверджує, що якимось дивним чином південнокорейській корпорації вдалося зробити так, щоб її новий матеріал пропускав електрику, тому з її нових смартфонів не пропаде підтримка функції бездротової зарядки.

Зараз зустріти алюмінієво-магнієвий сплав Metal 12 можна в її фірмових ноутбуках Samsung з лінійки Notebook 9, анонс яких відбувся в кінці 2017 року. Тоді ніхто не надав цьому особливого значення, проте тепер точно додадуть, оскільки в недалекому майбутньому корпус абсолютно всіх смартфонів Samsung будуть виготовлені саме з цього матеріалу, а не якогось іншого. Зараз південнокорейський виробник робить все для налагодження його масового виробництва в достатніх кількостях.

Корпус з алюмінієво-магнієвого сплаву міцніший звичайного алюмінію, а ще він пропускає через себе електроенергію і краще протистоїть фізичному впливу – подряпин, потертостей, вм’ятин і т.д. Крім того, він, як і будь-який інший метал, завжди залишається холодним, що має поліпшити охолодження всіх смартфонів Samsung, які будуть оснащені корпусом з нього.

Джерело

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    В мережу потрапили якісні рендери Google Pixel 9a

    Основні моделі смартфонів лінійки Google Pixel 9 вже представлені, наступною моделлю стане бюджетний Pixel 9a.…

    30.09.2024

    Тест швидкості зарядки iPhone 16 Pro Max: що міф, а що правда

    У світі технологій часто трапляється так, що очікування не відповідають реальності. Це вкотре підтвердилося з…

    30.09.2024

    Користувачі PlayStation 5 скаржаться на рекламу в інтерфейсі консолі

    Нещодавнє оновлення для PlayStation 5, випущене у вересні, додало персоналізований простір Welcome Hub з новими…

    30.09.2024

    Ціна на флагманські смартфони може зрости через дорогі процесори

    У жовтні Qualcomm і MediaTek представлять свої нові флагманські процесори для смартфонів - Snapdragon 8…

    30.09.2024

    Epic Games продовжує боротьбу з Google через магазин додатків

    Epic Games продовжує боротьбу з Google у рамках судового розгляду, звинувачуючи корпорацію у порушенні антимонопольного…

    30.09.2024

    У США почав працювати новий сервіс Starlink

    SpaceX приступила до тестування в США свого сервісу Starlink Direct To Cell (DTC), який дозволяє…

    30.09.2024