Представлено Motorola Edge S: топовий Snapdragon і ємний акумулятор за $ 310

Після низки чуток Motorola представила новий флагманський смартфон Edge S. Він першим отримав недавно анонсований процесор Snapdragon 870 від Qualcomm. Крім того, апарат може похвалитися великою ємністю акумулятора, нетиповим оформленням фронтальної камери і вельми невисокою ціною.

Motorola Edge S оснащується 6,7-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2520х1080 пікселів, частотою оновлення 90 Гц і підтримкою розширеного динамічного діапазону HDR10. Подвійна фронтальна камера оформлена у вигляді двох окремих отворів у верхньому кутку екрану. Сканер відбитків пальців вбудований в кнопку включення на правій грані.

Усередині корпусу вагою 215 грамів і товщиною 9,69 мм розташувався новітній процесор Snapdragon 870, який займає проміжну позицію між минулорічним Snapdragon 865+ і топовим Snapdragon 888. Він виконаний по 7-нм техпроцесу і працює на максимальній частоті до 3,2 ГГц. Залежно від версії смартфон оснащується 6 або 8 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 і накопичувачем типу UFS 3.1 на 128 або 256 ГБ з можливістю розширення. За автономність пристрою відповідає великий акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої 20-ватної зарядки.

Основна камера потрійна з головним модулем на 64 Мп. Додатково в Edge S передбачені ультраширококутний камера на 16 Мп зі 121-градусним кутом огляду, двухмегапіксельняа макрокамера і времяпролётний ToF-сенсор для поліпшення роботи автофокусу. Заявлена ​​підтримка безлічі популярних режимів зйомки, в тому числі запис відео в форматі 6K. Як вже було сказано, фронтальна камера подвійна зі звичайним модулем на 16 Мп і надширококутним на 8 Мп.

Як попередньо встановленою операційною системи використовується Android 11 з призначеним для користувача інтерфейсом MYUI. Є підтримка фірмових фішок Motorola начебто швидкого запуску камери поворотом зап’ястя або активації ліхтарика тремтінням. Особливу увагу виробник приділяє новому десктопних режиму, що дозволяє одним кабелем підключити до смартфону зовнішній монітор, щоб використовувати гаджет як повноцінний комп’ютер з зручним інтерфейсом.

Новий Motorola Edge S вже надійшов у продаж в Китаї і пропонується в трьох версіях: 6 + 128 ГБ за $ 309, 8 + 128 ГБ за $ 370 і 8 + 256 ГБ за $ 433.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.