Huawei може перестати випускати свої флагманські смартфони P і Mate

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно Huawei продала свій дочірній бренд Honor. Як виявилося, це може стати не єдиною продажем компанії. Агентство Reuters повідомило, що Huawei обговорює передачу прав на флагманські смартфони P і Mate консорціуму, який підтримується урядом Шанхая.

Анонімні джерела повідомляють , що обговорення тривають вже два місяці, проте фінального рішення так і не прийнято. Huawei все ще сподівається, що зможе замінити зарубіжних постачальників комплектуючих на вітчизняних. Це дозволило б їй продовжити виробництво смартфонів.

Флагманські лінійки Mate і P тільки в третьому кварталі 2020 принесли Huawei майже 40% від загального доходу з продажів. Зараз головна трудність для компанії – нестача компонентів для пристроїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сама Huawei заперечує, що розглядає питання продажу флагманських лінійок смартфонів.

Компанії Huawei стало відомо про існування необґрунтованих чуток про можливий продаж флагманських брендів смартфонів HUAWEI. Компанія не має таких планів, і у цих чуток немає підстав. Ми як і раніше повністю підтримуємо виробництво смартфонів і продовжимо надавати інноваційні продукти для споживачів по всьому світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.